Ložnice je jedním z míst doma, kde trávíme valnou část času. A právě z toho důvodu si také zaslouží pozornost při zařizování nebo rekonstrukci. A v takové ložnici samozřejmě za žádnou cenu nesmí chybět pohodlné lůžko na spaní.
Pořiďte si do vaší ložnice opravdový klenot, a sice kvalitní postel z masivu s úložným prostorem.

spaní

Jaké provedení do vaší ložnice vybrat:
V naší nabídce naleznete široký výběr různých materiálů, ze kterých jsou postele vyrobeny. Zvolit si můžete třeba přírodní lakované provedení z borovice, které se vyznačuje kvalitním provedením, odolností a stabilitou. Uplatnění tak najde v nejedné ložnici, dětském nebo studentském pokoji. Vybrat si také můžete třeba šedé nebo bílé provedení, dub nebo olši.
V každém případě vám určitě přijde vhod praktický úložný prostor, který se nachází ve spodní části pod lůžkem. Do těchto šuplíků se vám tak vejde spousta věcí od lůžkovin, sezónní oblečení, až po další věci. Ušetříte tak spoustu místa ve vašich skříních.

Kvalitní zpracování, stabilita, odolnost
Pokud si zařizujete novou ložnici, jistě chcete, aby vám vaše místo na spaní dobře sloužilo po dlouhé roky. U těchto postelí z masivu se můžete spolehnout na vysokou kvalitu, odolnost a dlouhou životnost. Pořízením tak získáte pohodlné lůžko na psaní, a to hned v několika velikostech.

povlečení

Můžete si tak pořídit klasické jednolůžko, nebo širší jednolůžko, pokud máte rádi více místa a rádi se rozvalujete. Dvojlůžko u nás seženete také v klasické i rozšířené verzi. Díky větší velikosti lůžka se tak lépe vyspíte, a to i když se třeba váš protějšek bude více roztahovat, místa bude zkrátka pořád dost.
Pořiďte si nové a kvalitní lůžko na spaní, které bude dominantou vaší ložnice. Vybraná postel tak ložnici celkově zútulní, zkrášlí a vy si budete moci užívat příjemný spánek v krásně zařízené nové ložnici.